Що відносяться до кормових культур

Їх поділяють на однорічні (кукурудза, цукр. сорго, сорго-суданковий гібрид, суданська трава, вика яра, люпин жовтий, серадела) і багаторічні (люцерна, конюшина, еспарцет, лядвенець, тимофіївка, стоколос, костриця).

Що відноситься до грубих кормів?

сухі (грубі) — не більше ніж 22 % води і понад 19 % клітковини: сіно, солома, полова, стебла й стрижні кукурудзи, кошики і лушпиння соняшнику, трав'яне борошно та інші відходи рослинництва з високим умістом клітковини і гілковий корм.

Для чого використовують кормові рослини?

Кормові трави — це сільськогосподарські культури, що здатні формувати значний врожай надземної маси, яку використовують у якості зеленого корму, сировини для отримання сіна, сінажу, силосу, кормів штучного сушіння тощо. Кеш

Як класифікують корми за походженням?

За походженням корми поділяють на рослинні, тваринні, комбікорми, мінеральні, синтетичні препарати, біологічно активні добавки, харчові відходи. Кеш

Кормовые культуры — Википедия
Кормовы́е культу́ры — сельскохозяйственные культуры, выращиваемые на корм животным. К кормовым культурам относятся многолетние и однолетние кормовые травы (для получения пастбищных и зелёных летних кормов, зелёной массы на сено, сенаж, силос, травяную муку), …