Що можна зробити з агрусу?
З агрусу часто роблять джем, компот, варення. Агрус вирощують і продають в Україні.
Як зробити густе варення з агрусу?
Просте варення з агрусу зварити дуже легко, на відміну від знаменитого царського варення. Не потрібно ніяких складних маніпуляцій з ягодами, окремої варіння сиропу і вишневого листя. Просто покладіть ягоди в таз, додайте цукор і поставте на вогонь. Через годину варення буде вже готове.
Скільки варити варення з агрусу?
Варення з аґрусу з апельсином Очистити апельсин, поділити на дольки й прибрати з них кісточки. Аґрус разом з апельсином пропустити через м'ясорубку і засипати цукром. Варити суміш на повільному вогні, злегка помішуючи, хвилин 7 після закипання. Зняти варення з вогню та дати йому постояти 4 години. Кеш
Соус з агрусу на зиму сім простих покрокових рецептів
Покрокові рецепти приготування соусу з агрусу на зиму: класичний, простий і смачний, «Ткемалі» з агрусу, з часником і кропом, кисло-солодкий, з вином і …