Салат кучерявий користь та шкода

Кому не можна їсти зелений салат?

Зелень протипоказана людям, які мають алергічні реакції. Крім того, шкідливо їсти зелені листові продукти за наявності непереносимості. Також шкідливо їсти зелень, якщо є хвороби або хронічні порушення в роботі органів травлення: гастрит, виразка, панкреатит. З обережністю вживати зелень потрібно і вагітним.

Що буде якщо їсти багато листя салату?

Його регулярне вживання покращує кровотворення, захищає від анемії, зміцнює імунітет; виводить шлаки, солі та токсини; нормалізує тиск, рівні цукру й холестерину; нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту. Кеш

Кому не можна їсти салат?

Не рекомендується салат хворим на подагру і сечокам'яною хворобою (при уратних і оксалатних каменях). Не рекомендується при гострому і хронічному коліті і ентероколітах, що супроводжуються диспепсичними явищами. Протипоказаннями до вживання салату є загострення виразки шлунка та дванадцятипалої кишки.

Листовий салат: користь і шкода, корисні властивості, …
Цілюще однорічник містить багатющий складу вітамінів, у т. ч. 1. 0,030 мг-0,060 мг тіаміну; 2. 0,080 мг – вітаміну B2; 3. 0,100-0,125 мг пантотенової …