Пюре викладають в форми для льоду чи стаканчики та ставлять в морозильну камеру. Коли гарбуз заморозиться, кубики треба дістати та перекласти в кульок, а стаканчики – щільно закрити харчовою плівкою. Після цього заготовку відправляють назад в морозильну камеру.
Як готувати заморожений гарбуз?
Скільки варити заморожений гарбуз? Заморожений гарбуз шматочками необхідно варити стільки ж, як і свіжий – від 20 до 30 хвилин.
Як приготувати пюре з гарбуза для немовлят?
Варити необхідно в маленькій каструльці під кришкою на слабкому вогні. Через 15-20 хвилин відварені гарбузові шматочки протираються через сито – таким чином, навіть великі волокна будуть подрібнені, а пюре придбає однорідну консистенцію, що особливо важливо для звиклих до рідкої їжі малюків.
Як приготувати пюре з гарбуза?
Рецепт приготування:
- Нарізати гарбузову м'якоть кубиками і скласти в каструлю. Додати воду і цукор, поставити на вогонь.
- Варити близько 20 хвилин, до м'якості гарбуза. Трохи остудити і збити за допомогою блендера в пюре.
- Перелити в банку і зберігати в холодильнику.
Як заморозити гарбуз на зиму в домашніх умовах правильно: …
Складові:заморожений гарбуз шматочками – 0,5 кг;картопля – 5 шт.;цибуля ріпчаста – 1 шт.;морква – 1 шт.;вершки 10-20% жирності – 0,5 л;спеції (сіль, перець,