Коли додавати приправу до плову?
Саме тому, в процесі приготування плову зі свининою прийнято додавати наступні приправи, які здатні зробити смак м'яса більш насиченим, а також надати готовій страві оригінальність, інформує Ukr. Media. Дана спеція виступає в якості однієї з найпопулярніших і обожнюваних тими, хто любить плов.
Як варити плов пропорції?
Рис для плову залийте холодною водою у співвідношенні 1:3. Поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь до мінімального, інакше вода занадто швидко випарується. Після закипання білий рис варять 15-20 хвилин, а бурий – 40 хвилин.
Скільки часу треба готувати плов?
Рис промити, викласти на свинину. Якщо потрібно – залити водою (вона повинна покривати рис на 2-2.5 см). Накрити кришкою, поставити мінімальний вогонь і готувати плов 40-45 хвилин.
Плов — Вікіпедія
Плов складається з двох частин; основи (узб.«зірвак» — основа, начинка) та крупи. У свою чергу до складу зірвака можуть належати такі продукти, як м’ясо, риба, дичина, овочі, сухофрукти і спеції. Також, до зірвака можуть належати спеціально підготовлені напівфабрикати, наприклад невеликі …