Перець в сушарці для овочів

Перець треба розкласти в один шар на решітках сушарки. Виставте температуру 50 градусів за Цельсієм і сушіть біля 12-ти годин. Процес може зайняти і менше часу, все залежить від товщини смужок. Готовий перець треба перевірити пальцями – він має хрустіти.

Де краще зберігати перець?

Якщо ви живете у приватному будинку або у вас є дача, оптимальним місцем для зберігання болгарського перцю стане льох або підвал. Головні умови для зберігання у льоху – температура від 0 до 20°С та вологість – 80-90%.

Як зробити щоб перець дозрів?

Щоби перець дозрів швидше, потрібно зробити так, щоби рослина направляла поживні речовини не до листя, а до плодів. Для цього на високому стеблі за допомогою гострого ножа або леза зробіть наскрізний поздовжній надріз завдовжки 7-10 см на 15 см вище поверхні ґрунту і вставте в нього дерев'яну тріску товщиною 4-5 мм.

Що можна зробити з Недозрілим перцем?

Щоб перець продовжував формувати зав'язі, вчасно збирайте його плоди. Робити це краще, поки вони не досягли біологічної стиглості, тобто трохи недозрілими. Для дозрівання можете покласти їх у холодильник або льох. Під час збору не обривайте плоди, а обережно зрізайте ножицями або секатором разом з плодоніжкою.

Болгарський перець у томатному соусі, консервований …
Як приготувати болгарський перець у томатному соусі, консервований на зиму? Пропонуємо, легкий рецепт закрутки з солодкого перцю шматочками, в томаті. Перець, помідори і нічого зайвого. У …