Як правильно робити масло Гхі в домашніх умовах?
Розтопіть 2 пачки вершкового масла ТМ «Волошкове поле» в сотейнику на середньому вогні. Потім треба зменшити вогонь до мінімуму, щоб воно не згоріло. Масло гхі має готуватися на повільному вогні 25-30 хвилин, щоб воно розшарувалося на 3 шари. Кеш
Як правильно споживати масло Гхі?
Крім того, під впливом високих температур масло ГХІ не стає токсичним, тому його можна використовувати для смаження. Використовувати таке масло можна, як і звичайне – додавати в каші, намазувати на хліб, додавати в супи і заправляти салати.
Для чого масло Гхі?
За Аюрведою гхі є лікарським засобом, що володіє природою саттви (благості). Ґгі володіє омолоджуючими і тонізуючими властивостями, збільшує травний вогонь й імунітет (оджас), допомагає роботі тонкого кишечника. На відміну від інших масел, що засмічують печінку, ґгі надає їй силу.
Олія з козячого молока: користь і шкода, приготування в …
Застосування олії. Масло з козячого молока можна вживати різними способами. Найпоширенішим є приготування бутербродів. Такий сніданок буде не тільки дуже корисним і поживним, але ще й …