На що схоже м’ясо перепілки

Перепілка зовні схожа на маленьку курку, але її м'ясо тверде і волокнисте. Перед приготуванням тушки промивають і розбирають на частини.

Що можна приготувати з перепілки?

Перепелів можна запікати в духовці, смажити на грилі, сковороді, маринувати, коптити, використовувати для приготування перших страв, салатів. М'ясо добре поєднується з цитрусовими, овочами, зеленню, гострими і солодкими соусами, грибами.

Скільки часу запікати перепілку?

Викладіть картоплю на деко, застелене пергаментом, додайте туди ж томати, порізані на дольки, а зверху викладіть обсмажені тушки. Запікайте перепілку в духовці протягом 20 хвилин. Викладайте на тарілки трохи гарніру та одну перепілку. Якщо вас є брусничний соус, то додайте і його.

Скільки часу варити перепілку?

Варити птицю потрібно не менше 40 хвилин, після закипання води – посолити на смак. Бажано відварювати цільну перепілку, і лише після того, як м'ясо буде готове, розділити на шматки, видаливши кістки.

Перепілка звичайна — Вікіпедія
Перепілка звичайна (Coturnix coturnix) — птах родини фазанових (Phasianidae), один з кількох десятків видів під загальною назвою перепілка. В Україні гніздовий, перелітний, зрідка зимуючий птах. Населяє відкриті простори на рівнині і в горах, найчастіше — поля зернових культур. …