Міні хурма як називається

Що таке Шарон?

Шарон – це яскраво-жовтий плід, який є гібридом японської хурми та яблука. Має тонку блискучу шкірку і тверду, як у яблука, м'якоть. У нього м'який солодкий смак без терпкості. Шарон не містить кісточок.

Як їсти Шарон фрукт?

Шарон — це суміш японської хурми з яблуком. У нього м'який смак і немає кісточок. Хурму, корольок і шарон можна (і навіть потрібно) використовувати в кулінарії. М'якоть цього фрукта додають в йогурт, з нею готують смузі та морозиво, начинку для пирогів, салати, варення, желе і багато іншого.

Яка різниця між хурмою і Корольком?

Як є різні на вигляд і смак яблука, така ж ситуація і з хурмою. Традиційна хурма (та, яку ми всі давно знаємо на смак і вигляд) має форму з гострим кінчиком і помаранчевий, насичений колір, на дотик вона м'яка. Таке відчуття, що від натискання – лопне. Корольок має темно-помаранчевий колір з коричневою м'якоттю.

Хурма — Вікіпедія
Хурма́ (Diospyros) — рід рослин родини ебенових. Характерний для тропіків, лише кілька видів походять з помірного поясу. У роді налічують декілька сотень (за даними спільного інтернет-проекту Королівських ботанічних садів у К’ю і Міссурійського ботанічного саду «The Plant List» — 725 ) …