Квасити капусту з буряком

Коли квасити капусту щоб була хрусткою?

Як солити капусту, щоб вона була хрусткою Бажано квасити капусту у фазі місяця, що зростає. Шинкувати потрібно не дуже мілко, середньою соломкою. Хрустіти буде соковита капуста, відповідні сорти та потрібно брати.

Як правильно приготувати квашену капусту для вареників?

В баняк набираємо літру квашеної капусти та заливаємо водою. Варимо на невеличкому вогні приблизно годину. Поки вариться капуста, чистимо цибулю, нарізаємо на невеликі шматочки та обсмажуємо на пательні. Коли цибуля посмажилася до золотистого кольору розділяємо її, забравши одну третю олії та цибулі.

Як варити капусняк з квашеної капусти без пшона?

Спосіб приготування: Цибулю дрібно нарізати, а моркву натерти на крупній тертці. Квашену капусту промити, якщо вона дуже кисла і солона, або просто відкинути на друшляк, щоб зайвий сік міг стекти. У каструлю налити води і покласти туди картоплю та селеру. Коли закипить, зменшити вогонь і варити 15-20 хвилин.

Квашена капуста з буряком | Як заквасити буряк …