Консервування буряків на зиму

Як законсервувати варений буряк на зиму?

Варений буряк ополіскуємо, чистимо від шкірки та хвостиків. Якщо буряк дуже великий – ріжемо його на шматочки, якщо маленький – кладемо в банки цілком. Маринований буряк краще закривати в літрових банках, щоб взимку після відкриття він відразу з'їдався і не встигав зацвісти. Кеш

Як закрити червоний буряк на зиму?

Овочі очистіть і наріжте на більш дрібні шматочки. Приготуйте розсіл – змішайте воду з оцтом, сіллю і цукром. Буряк покласти в попередньо ошпарені банки разом з кількома горошинами перцю, зеленню і лавровим листом і залити гарячим розсолом. Залити буряк в банки на зиму приблизно на 20 хвилин і залишити остигати. Кеш

Що можна зробити з буряка на зиму?

Заготовки з буряка на зиму вражають різноманітністю і оригінальністю. З червоного коренеплоду можна приготувати салати, ікру, сироп, квас, варення і сік. Вона придатна для маринування та квашення, її можна висушити і заморозити.

Консервований буряк на зиму. Рецепт закуски