Кондитерський мішечок з насадками.

Цей кондитерський інвентар знадобиться на кухні кожному. Це конусоподібний мішок із отвором на кінці. У кондитерський мішок вставляється насадка, а при натисканні виходить крем або тісто.. Все просто, а головне дуже зручно!

Як правильно працювати із насадками для крему?

Як правильно користуватися кондитерськими насадками?

  1. Встановіть всередину кондитерського мішка необхідну насадку.
  2. Заповніть мішок кремом або м'яким тестом. Верхню частину закрутіть для зручності, щоб уникнути втрати солодкої маси.
  3. Однією рукою тримайте конус, спрямовуючи рух. …
  4. Заповніть мішок начинкою.

Які кондитерські насадки для чого?

Найменшою круглою насадкою оформляють написи на тортах, наносять орнаменти. Середньою можна відсаджувати меренги, печива. Велика насадка призначена для відсадки бісквіту "Буше", меренг, заварних булочок, еклерів, профітролей. «Відкрита зірка» – ще одна базова насадка.