Коли треба копати моркву

Оптимальний час для збирання врожаю — це сухий осінній день, з температурою повітря в межах від +4 до –6°C.2 вер. 2014 р.

Коли витягувати моркву?

В середньому, викопувати урожай потрібно вже після 110 днів від посадки. Перша ознака збору врожаю — жовте бадилля. Середньостиглі сорти не потрібно перетримувати в землі, так як смакові якості моркви погіршаться. Ранні сорти потрібно збирати вже в середині літа. Кеш

Коли дозріває морква?

Дозріває овоч на 80 день після появи сходів. Така морквина також називається пучковою, через те, що посадку можна виконувати густо, а сигналом, коли прибирати морква, є діаметр коренеплоду 1-2 см.

Коли можна копати столовий буряк?

Викопують буряк, як тільки температура повітря опуститься до + 2 … + 4ºС. Така температура припадає в основному на кінець вересня, а в теплу осінь – і на початок жовтня. При такій температурі повітря і збирають урожай, оскільки коренеплоди набрали цукор і після такої температури буряк стає смачнішим.

Коли і як правильно прибрати моркву – лайфхаки для городник…