Коли печінка готова

Готова печінка рівного світло-коричневого кольору. Якщо проткнути її вилкою, виділяється прозорий сік. Намагайтеся не перетравлювати печінку, інакше вона буде жорсткою.12 березня. 2019 р.

Як перевірити чи готова печінка?

Для цього можна провести простий тест злегка натиснути продукт кінчиком пальця. Якщо печінка залишилася щільною та пружною значить, вона вже повністю готова. Або розрізати шматочок печінки, кров не виступає, отже, готова. Збережена копія

Як перевірити готовність яловичої печінки?

Яловичу печінку потрібно смажити близько 10 хвилин, курячу – 8-10 хвилин, а свинячу – 15-20 хвилин. Щоб перевірити готовність, проткніть кілька шматочків вилкою. З добре просмаженої страви виділятиметься лише прозорий сік.