Історія походження часнику

Окультурення часнику почалося близько 5 тисяч років тому. У далекій давнині часник вирощували в Індії, куди його завезли арії. Цікаво, що у Індії в давнину часник використовували з лікувальною метою, але в їжу цю рослину не застосовували через різький аромат.

Звідки походить часник?

Батьківщиною часнику вважають ущелини Тянь-Шаню та Паміру. Мешканці Середньої Азії та Ірану швидко розпізнали не лише смакові, а лікувальні властивості цієї рослини.

Що буде якщо кожен день їсти часник?

Як може нашкодити часник А особливо шкода часнику позначається на печінці. Ось саме тому не можна їсти часник кожен день: якщо вживати його 7 днів на тиждень, то ймовірність розвитку ожиріння печінки у вас буде вища. Крім того, досить часто можна зустріти історії, що людям доводилося пити часник як таблетку.

Коли з’явився часник?

Часник (Allium sativum L.) — дворічна трав'яниста рослина родини цибулинних. Батьківщиною його вважають Середню Азію, де він з'явився ще 5000 років тому і поширився у Єгипет, Західну і Центральну Європу.

Часник городній — Вікіпедія
Батьківщиною часнику вважають ущелини Тянь-Шаню та Паміру. Мешканці Середньої Азії та Ірану швидко розпізнали не лише смакові, а лікувальні властивості цієї рослини. Часник був замінником коштовних прянощів, його додавали до страв і напоїв, часникову настоянку …