Цвітна капуста на сніданок

Як правильно смажити цвітну капусту?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Де краще посадити цвітну капусту?

Ділянку вибирайте добре освітлену, але без протягів. Що стосується температури, повноцінно зростає і розвивається капуста при 15–18 °С. Якщо температура буде низькою, головки погано розвиваються, їхній смак втрачається. Якщо літо буде сухим і спекотним, головки можуть стати рихлими і призупинитися в рості.

Як смачно приготувати цвітну капусту в духовці?

Підготовлену цвітну капусту викласти в змащену вершковим маслом форму, залити яєчно-сметанною сумішшю, притрусити поверхню тертим сиром і запікати близько 15 хвилин за 180-200°С до утворення рум'яної скоринки.

Як приготувати цвітну капусту: 10 швидких і смачних рецептів
Запікаючи овоч у духовці, ви отримуєте низькокалорійну їжу. У сезон купити цвітну капусту – не проблема, інші складові завжди є в холодильнику. Цвітна капуста, запечена з сиром та майонезом / Фото sad-fasad