Чим замінити пепсин при виготовленні сиру в домашніх умовах

Як зберегти твердий сир без холодильника?

Чи можна зберегти твердий сир без холодильника

  1. шматочок сиру загорніть у бавовняну тканину, яку попередньо злегка змочують в міцному соляному розчині. …
  2. також сир можна зберігати без холодильника, якщо загорнути його в пергамент, а потім помістити в герметичний контейнер.

Як зробити сир з закваски в домашніх умовах?

Для приготування сиру використовуйте закваску Сир VIVO і молоко (коров'яче, козяче…). З 1 літра молока вийде 150-200 г сиру. 1 флакона закваски досить для сквашування до 3 літрів молока. 2 Отриману кисломолочну основу для сиру підігрівати в каструлі на маленькому вогні протягом 40-50 хвилин.

Що смакує до сиру?

Окрім джему ви можете обрати до сиру мед. Чудо будуть комбінуватися з сирами мед з акації, липи, лаванди – це з універсальних варіантів, які будуть добре смакувати і з Маасдамом, і з Горгонзолою, і з Шевром, а от до витриманих сирів з багатим ароматом можна подати гречаний, каштановий або мед з різнотрав'я.

Как делать сыр дома – пепсин – HNH
Методика изготовления сыров прилагается с цветными пошаговыми фото, по которой ясно, как готовить сыр дома. По этой …