Нейтралізувати солоний смак продуктів може цукор або мед. Однак з його кількістю важливо не переборщити. Розведення. Врятувати смак таких страв, як супи, рагу або соуси можна розбавивши їх водою, бульйоном або томатним соком.3 черв. 2016 р.
Як нейтралізувати сіль в салаті?
Щоб виправити зіпсовану сіллю страву, дотримуйтесь наших простих порад.
- Розбавте страву водою …
- Промийте водою …
- Додайте що-небудь кисле …
- Додайте солодке …
- Додайте що-небудь жирне або вершкове …
- Додайте продукт-абсорбент …
- Розбавте страву овочами та крупами …
- Переробіть пересолені продукти
Кеш
Як перебити смак солі?
Якщо дозволяє рецептура, в пересолену страву можна додати лимонний сік, томатну пасту або помідори, цукор, мед. Ще один варіант для виправлення страви – приготувати другу несолону порцію і змішати з пересоленою. Молоко і молочні продукти добре збалансують смак занадто солоної страви.
Що вбирає сіль?
Прекрасно вбирають сіль петрушка та інша листова зелень. Якщо неприємність трапилася під час приготування страви з грибів, заливаємо їх сметаною, додаємо борошно, цибулю, рис чи картопляне пюре. Ще можна влити трохи води із соком лимона.
Сіль: Всі народні прикмети та способи уникнути негативу
Не ігноруйте прикмети про сіль – це допоможе вам убезпечити себе та своїх близьких. Ставтеся до солі з повагою. Пам’ятайте, що вона вбирає енергію і …