Чим нейтралізувати сіль у салаті

Нейтралізувати солоний смак продуктів може цукор або мед. Однак з його кількістю важливо не переборщити. Розведення. Врятувати смак таких страв, як супи, рагу або соуси можна розбавивши їх водою, бульйоном або томатним соком.3 черв. 2016 р.

Як нейтралізувати сіль в салаті?

Щоб виправити зіпсовану сіллю страву, дотримуйтесь наших простих порад.

  1. Розбавте страву водою …
  2. Промийте водою …
  3. Додайте що-небудь кисле …
  4. Додайте солодке …
  5. Додайте що-небудь жирне або вершкове …
  6. Додайте продукт-абсорбент …
  7. Розбавте страву овочами та крупами …
  8. Переробіть пересолені продукти

Кеш

Як перебити смак солі?

Якщо дозволяє рецептура, в пересолену страву можна додати лимонний сік, томатну пасту або помідори, цукор, мед. Ще один варіант для виправлення страви – приготувати другу несолону порцію і змішати з пересоленою. Молоко і молочні продукти добре збалансують смак занадто солоної страви.

Що вбирає сіль?

Прекрасно вбирають сіль петрушка та інша листова зелень. Якщо неприємність трапилася під час приготування страви з грибів, заливаємо їх сметаною, додаємо борошно, цибулю, рис чи картопляне пюре. Ще можна влити трохи води із соком лимона.

Сіль: Всі народні прикмети та способи уникнути негативу
Не ігноруйте прикмети про сіль – це допоможе вам убезпечити себе та своїх близьких. Ставтеся до солі з повагою. Пам’ятайте, що вона вбирає енергію і …