Чим нейтралізувати пересол

Нейтралізувати пересіл допоможе кислота або цукор. Якщо дозволяє рецептура, в пересолену страву можна додати лимонний сік, томатну пасту або помідори, цукор, мед. Ще один варіант для виправлення страви – приготувати другу несолону порцію і змішати з пересоленою.

Як врятувати Пересолену рибу?

Також вимочування в холодній воді можна реанімувати пересолену рибу. Для цього дрібну рибку (наприклад, кільку або тюльку) слід просто залити водою, міняючи її час від часу, а велику рибу (оселедець) перед вимочуванням рекомендується порізати на шматки, щоб сіль виходила з неї швидше.

Що робити коли пересолений борщ?

Якщо страва пересолена У пересолений суп можна додати трохи картоплі, будь-які овочі, локшину або якусь крупу, наприклад, рис, які вберуть у себе зайву сіль. Якщо суп і без того густий, опустіть у нього трохи рису або картоплі у марлевому мішечку, а коли солі стане менше, заберіть його.

Що робити коли Пересолив гриби?

Для цього необхідно злегка нагріти молоко, а потім залити їм гриби, залишити на 20 хвилин. Цей натуральний продукт відмінно виводить сіль і повертає їм природний смак.

Як нейтралізувати сіль, якщо пересолити страву?
Нейтралізувати пересол допоможе кислота чи цукор. Якщо дозволяє рецептура, до пересоленої страви можна додати лимонний сік, томатну пасту або помідори, цукор, мед.