Чим корисний заморожений брокколі

Капуста броколі заморожена підходить для дієтичного харчування при порушеннях роботи серця, нервів та кишечника. Вона підвищує імунітет та знищує бактерії. Брокколі заморожена запобігає розвитку недокрів'я, зміцнює стінки судин, забезпечує організм енергією.. Її рекомендують для харчування людям після операції.

Яка брокколі краще свіжа чи заморожена?

Найвигідніше вибирати саме її. Свіжа брокколі в зимовий період зазвичай імпортна, а значить, частина корисних речовин, що втратила, при перевезенні і зберіганні. В той же час глибока заморозка дозволяє зберегти максимум поживних речовин.

В якому вигляді корисно їсти брокколі?

Щоб зберегти корисні властивості, їх піддають мінімальній обробці: варять на пару, бланшують. Після приготування броколі має залишатися хрусткою. Брокколі подають як низькокалорійний вітамінний гарнір до м'яса, птиці, овочевих страв, додають у салати, супи-пюре.