Порізавши тушку на шматки, слід замочити м'ясо на ніч у холодній солоній воді для розм'якшення, а потім залити на дві години маринадом і поставити у холодильник.12 січ. 2022 р.
Скільки часу пекти гуску?
Запікаємо птицю за температури 180 градусів впродовж 90 хвилин. За 10 хвилин до завершення приготування рукав потрібно розрізати, а гуску полити жиром, який виділився під час запікання. Запечену гуску можна подавати до столу.
Як краще запекти гусака?
Запікайте птицю в максимально розігрітій духовці 15-20 хвилин, потім зменшіть температуру до 160 градусів і доводите до готовності. Великий гусак зазвичай готується 3 години, середній — 1,5 години. Спочатку запікайте гусака на спинці, а через 20-30 хвилин переверніть на грудку.
Як правильно замаринувати гуску?
Порізавши тушку на шматки, слід замочити м'ясо на ніч у холодній солоній воді для розм'якшення, а потім залити на дві години маринадом і поставити у холодильник. Для маринаду зазвичай беруть оливкову олію, яйця, гірчицю, чорнослив, часник, сіль, спеції та запашні трави.
Чи потрібно замочувати гусака у солоній воді? – Poverbank.co.ua
Чи потрібно замочувати гусака у солоній воді? 2023 admin No Comments Найголовніше в цьому рецепті – це маринування гусака.