Як сушити сливи в газовій духовці?
Сливу вимити, видалити плодоніжку і м'яті плоди Можете використовувати плоди з кісточкою, в аерогрилі навіть великі плоди добре высушатся, але якщо бажаєте отримати продукт без кісточки, видаліть її Встановіть в аерогрилі температуру 65 °C і сушіть сливи протягом 40 хвилин, залиште остигати на годину
Скільки часу сушити сливи в сушарці?
У електросушарці
- 1 етап: потрібно сушити 4 години при 50-55 ºС, після цього, варто поміняти лотки місцями та перевернути шматки.
- 2 етап: слід сушити 4-6 годин при 60 ºС, потім, знову поміняти лотки та перевернути плоди.
- 3 етап: необхідно сушити до готовності, десь, 4-6 годин при 75-80 ºС.
Як сушити сливи на зиму?
Підготовлену сливу викладають на решітки або в добре провітрювані ящики та виносять на сонце. Кожен вечір ємності з фруктами заносять у приміщення та виставляють назад лише на наступний день, не раніше того моменту, як зійде роса. Загальний час сушіння на сонці – від 4 до 6 днів.
Як сушити сливу в домашніх умовах? 5 способів
Цей спосіб підійде для тих, хто бажає швидко і просто отримати смачні сухофрукти в домашніх умовах. Технологія приготування подібна до описаних вище способів заготовок. 1. Всі сировину розкладається на попередньо застеленому пергаментним папером огидніша з невеликою …