Таблетки Пасивалем: для чого вони застосовуються і який їхній ефект

Таблетки Пасівалем – Це фармацевтичний засіб, який використовується для зняття та усунення симптомів тривоги та нервозності. Вони є ефективним лікарським препаратом, здатним допомогти у випадках підвищеної тривожності та нервової напруженості.

Даний засіб містить активну речовину, яка надає заспокійливу дію на центральну нервову систему. Воно допомагає знизити рівень тривоги та стресу, а також зняти дратівливість та нервове збудження.

Таблетки Пасивалем можуть бути рекомендовані лікарем як засіб для короткострокового застосування при ситуаційній тривозі, страху або напрузі. Вони можуть допомогти впоратися з такими проявами, як занепокоєння, неспокійні думки, сонливість та головний біль.

Для чого таблетки Пасівелем
НазваОпис
Таблетки ПасівелемПрепарат для зняття тривоги та емоційної напруги
складДоксепін гідрохлорид – 10 мг, лактоза моногідрат, крохмаль картопляний, манітол, коповідон, магнію стеарат
Форма випускуПігулки
ДозуванняУ дорослих: початкова доза – 10 мг (1 таблетка) увечері перед сном; при необхідності дозу можна збільшити до 25 мг (2,5 таблетки). У пацієнтів похилого віку та пацієнтів з порушенням функції нирок може застосовуватися початкова доза 5 мг (половина таблетки). У дітей та підлітків застосування не рекомендується.
Показання до застосуванняПрофесійна депресія, подолання страхів та страхових станів, прийом препарату інтерфероном приписаний клінічним лікарем, синдром емоційної перевтоми, відновлення серцево-судинної системи
ПротипоказанняПрепарат заборонено для застосування пацієнтами, які страждають від переносимості препарату
Побічні ефектиСонливість, порушення зору, напади обертання, запаморочення, біль голови, несвідомий стан, задишка, всіх, міалгії, порушення ритму серця

Біологічно активні речовини рослин пасифлори, валеріани, меліси допомагають у психологічно складних ситуаціях, рекомендовані для нормалізації емоційного фону, при збудливості, роздратуванні під час стресів, зокрема у клімактеричний та преклімактеричний періоди.

Скільки пити Пасівалем?

Вживати дорослим по 1 таблетці на добу після їди. Використання дієтичної добавки не замінює здоровий спосіб життя та повноцінне харчування. Не перевищувати добову дозу, що рекомендується. Не використовувати після закінчення мінімального терміну придатності, вказаного на упаковці.

Скільки коштує Пасівалем?

372.30 грн.

Виробник:REFORM PHARMA IIIAC KIMYA GIDA KOZMETIK TIC. SAN. A.S.
Країна:Туреччина
Бренд:ПАСИВАЛЕМ
Форма випуску:таблетки
Кількість в упаковці:30 шт

28 січ. 2021 р. Збережена копія

Для чого п'ють 5-HTP?

Біосинтез 5-HTP необхідний для утворення мелатоніну — гормону сну, який регулює режим сну та неспання (циркадні ритми людини). Гідрокситриптофан відноситься до незамінних амінокислот. Це означає, що у організмі він синтезується.