Грунт для китайської троянди кімнатної

Пересадка китайської троянди Спочатку приготуйте суміш дернової, листової землі (по одній частині), перегнійної землі і піску (по півчастини), а в суміш для молодих рослин бажано додати ще й одну частину торф'яної землі.

Який грунт для китайської рози?

Грунтосуміш готують з піску, перегною, торф'яної та дернової землі; піску з додаванням маленьких шматочків деревного вугілля. Підійде також куплена землесуміш перевіреної якості. Пізніше китайську троянду пересаджують за потреби. Навесні верхній шар грунту замінюють свіжим і родючим. Кеш

Як правильно пересаджувати китайську розу?

Після того, як опущений в воду держак пустить невеликі корінці, його можна пересаджувати в окремий горщик, заповнений сумішшю з торфу, сфагнуму або моху. Ґрунт можна придбати в спеціалізованому магазині або зробити своїми руками. На дно рекомендується покласти невеликий дренаж, а саму квітку накрити пакетом.

Чому не можна тримати в хаті китайську розу?

Прикмети кажуть, що ця рослина виганяє чоловіків з дому, в якому вона росте. У сімейне життя подружжя гібіскус здатний внести образи і непорозуміння, причому незалежно від того, цвіте він чи ні. На особисте життя молодих дівчат ця рослина здатна вплинути негативним чином.

Китайська троянда (гібіскус) кімнатна: догляд в домашніх …
Земляну суміш можна зробити самостійно, а можна купити в спеціалізованих магазинах в готовому вигляді. Мінеральні добрива, що містять азот, необхідні для стимуляції і тривалого цвітіння рослини. Грунт особливо потребує щомісячного добрива у весняно–літній період. Виробляти …