Борщовик знищити на ділянці самотужки

Як вивести з ділянки борщівник?

Індивідуальний спосіб з використанням ручної лопати – рано навесні потрібно зрізати (зрубати) точку росту борщівника нижче кореневої шийки. Якщо зрубати вище на корені залишаться сплячі бруньки, які підуть у ріст. Дрібні однорічні сході, борщівника легко знищити прополюванням.

Як боротися з борщівником в домашніх умовах?

Індивідуальний спосіб з використанням ручної лопати — рано навесні потрібно зрізати (зрубати) точку росту борщівника нижче кореневої шийки (на 10-15 см нижче рівня поверхні ґрунту). Якщо зрубати вище — на корені залишаться сплячі бруньки, які підуть у ріст. Дрібні однорічні сходи борщівника легко знищити прополюванням.

Як зрізати борщівник?

Суть роботи – зрізати (зрубати) точку росту нижче кореневої шийки. Якщо зрубати вище, тобто на корені залишиться кілька сплячих бруньок в листових пазухах – то вони підуть у ріст, і встигнуть дати насіння. Однорічні сходи легко знищити лопатами, прополками і регулярною відвальною оранкою.

Як позбавитися борщівника назавжди: ефективні способи …
Перше, що потрібно зробити, якщо ви поставили питання, як знищити борщівник на ділянці самотужки – подумати про засоби захисту. Причина небезпеки бур’янів – у його біологічно активних …