Чим годувати фазанів

Фазани із задоволенням їдять кропиву, конюшину, зелень гороху, люцерну, ягоди, овочі та фрукти. Перед згодовуванням зелень подрібнюють і додають до складу вологої мішанки або ж кладуть в окрему годівницю для зеленого корму. Взимку фазанам дають трав'яне борошно, його розпарюють і підмішують в мішанку.

Що люблять їсти фазани?

Харчовий раціон дорослих птахів складається переважно з рослинної їжі. Молодняк навпаки, тяжіє до насичених протеїном кормів тваринного походження. Фазани їдять різноманітне насіння, жолуді, ягоди. В теплий період року виловлюють комах, слимаків, мишенят, ящірок, в пошуках личинок розорюють мурашники.

Скільки часу сидить фазан?

Самка відкладає в гніздо до 18 яєць, після висиджування протягом 21-25 днів з них вилуплюються пташенята, які швидко ростуть і в кінці літа досягають розмірів дорослих.

Як полювати на фазанів?

Зазвичай полювання за фазанами з собакою протікає так: собака, потрапивши на слід фазана, енергійно переслідує птаха, що біжить, а мисливець швидко йде за собакою, готуючись до пострілу. Що енергійніше переслідує собака фазана, то швидше він піднімається на крило і потрапляє під постріл.

Чим годувати фазанів в домашніх умовах? – Корисні поради – …