Як прищепити мох

Як позбутися від моху?

Зіскоблювання лишайника вручну вважається найкращим методом, адже робити цю процедуру можна за допомогою капронової щітки, скребачки або залізної пластини. Після, очищене місце рекомендується обробити 5% -ним розчином залізного купоросу. Важливо обдирати мох і лишайник в той період, коли сокорух вже завершено.

Як боротися з мохом на яблуні?

Для обробки дерев приготуйте 5% -ний розчин залізного купоросу в пропорції 50 г на 1 л води і обробіть стовбури і скелетні гілки дерев. Через 7 днів лишаї і мохі повинні відпасти самостійно.

Як прибрати мох з дерева?

Для видалення моху потрібні залізний купорос і будь-яка дерев'яна щітка або лопатка. Розчиняємо 200 г залізного купоросу в 10 л води, переливаємо рідину в розпилювач і наносимо на уражені ділянки. Після цього дерев'яною лопаткою зчищаємо з кори шкідливі утворення.

Як швидко прибрати мох на траві і газоні – перевірені методи …
Для боротьби з мохом на траві ви можете використовувати один з двох лайфхаків. Спробуйте застосувати залізний купорос від моху на газоні. Для цього вам знадобиться: 1. зробити 5-відсотковий розчин з 500 гр. мідного купоросу; 2. розвести його в 10 літрах води; 3. обробити …