Що можна одягнути під шифонову сукню?

Цікаво буде виглядати мікс легкої сукні, човників на тонких підборах і сумки крос-боді. В осінній або зимовий час коротку шифонову сукню можна доповнити ботфортами та вкороченими куртками, довгим жакетом і грубими черевиками на високій платформі, світшотом і чоботями на низькому стійкому підборі.

З яким взуттям носити шифонову сукню? Довгі сукні гармонійно поєднуються з туфлями та відкритими босоніжками на підборах. Якщо йдеться про весняно-осінній образ, сміливо надягайте демісезонні черевики на шнурівці або челсі.

Літні образи з шифоновим вбранням Влітку сукні з шифону виглядають чудово. З ними підкреслюються всі краси жіночої фігури, і ховаються її незначні похибки. Такі вбрання носять із босоніжками, ляпанцями, туфлями. Прохолодним літнім вечором під такий образ підійдуть жакети та джинсові куртки.

Один з найпростіших і безпрограшних варіантів доповнити легку сукню светром, джемпером або кардиганом. Головне — щоб трикотаж за силуетом та фактурою був досить об'ємним, підкреслюючи легкість сукні та створюючи контраст. Якщо обсяг здається надмірним, виділити талію допоможе ремінь.