Як налаштувати швидку відповідь в Аутлуці: докладна інструкція

Аутлук – це один із найпопулярніших поштових клієнтів, який пропонує безліч функцій для зручного використання електронної пошти. Один з таких корисних інструментів – швидка відповідь. Ця функція дозволяє вам створити та зберегти шаблон повідомлення, щоб не витрачати час на повторний набір до одних і тих самих питань або запитів. У цій статті розглянемо, як настроїти швидку відповідь в Аутлуці, щоб суттєво прискорити роботу з електронною поштою.

Крок 1: Відкрийте програму «Аутлук» та виберіть вкладку «Файл». Потім клацніть «Параметри» та відкриється нове вікно з налаштуваннями.

Крок 2: У цьому вікні виберіть вкладку Email і натисніть кнопку Опції email. Після цього відкриється додаткове вікно з параметрами електронної пошти.

Крок 3: У цьому вікні знайдіть розділ «Швидкі відповіді» та натисніть кнопку «Створити». Відкриється нове вікно, де ви зможете створити шаблон швидкої відповіді.

Як в Аутлуці налаштувати швидку відповідь
КрокОпис
1Відкрийте Аутлук
2Виберіть вкладку "Файл"
3У меню, що випадає, виберіть "Параметри"
4У вікні виберіть "Пошта"
5Натисніть на кнопку "Відповіді та переадресації"
6Увімкніть опцію "Використовувати швидку відповідь"
7Налаштуйте текст швидкої відповіді
8Натисніть "OK", щоб зберегти зміни
Джерело: https://support.office.com/ua-ru/article/Введення-у-швидкі-відповіді-0b94dbf4-68ff-4f16-afa1-37e28a8442d3

Як в Outlook налаштувати автоматичну відповідь?

Налаштування автоматичних відповідей

  1. Виберіть Файл > Автовідповіді. …
  2. У діалоговому вікні Автовідповіді виберіть команду Відправляти автовідповіді. …
  3. На вкладці В межах організації введіть текст відповіді, який надсилатиметься співробітникам організації, якщо вас немає на робочому місці. …
  4. Щоб зберегти настройки, натисніть кнопку ОК.

Як налаштувати автоматичну відповідь у Outlook 2016?

Виберіть Файл > Автовідповіді. Примітка: Якщо ви не бачите кнопку Автовідповіді, виконайте вказівки щодо надсилання повідомлень про відсутність на робочому місці за допомогою правил. Встановіть перемикач Надсилати автовідповіді.

Як налаштувати автоматичну відповідь у Outlook 2013?

Запустіть Outlook і клацніть вкладку Файл у верхньому лівому куті. У розділі Відомості натисніть кнопку Автоматичні відповіді. Увімкніть опцію Надсилати автовідповіді. Встановіть прапорець Відправляти лише протягом наступного періоду та встановіть дати початку та закінчення розсилки.

Як настроїти отримання листів у Outlook?

Виберіть Надсилання та отримання > Групи надсилання та отримання > Визначити групи надсилання та отримання. Виберіть групу, яку потрібно змінити. Якщо ви бажаєте надсилати та отримувати пошту лише при натисканні клавіші F9, зніміть перший прапорець Автоматично доставляти кожні n хвилин.